Rycca's Point

Power For Your Rycca.

Viktigt att ha på jobbet

På jobbet är det viktigt att ha en bra kaffemaskin så att man kan göra ett bra jobb, det är faktiskt viktigare än man tror.
Ja att man har en bra kaffemaskin på jobbet gör att man trivs bättre på jobbet det känns som att dom satsar på personalen om dom har skaffat en bra kaffemaskin åt en. Ja det är så viktigt och det är något som man verkligen behöver och vill ha.
Då gör man ett bättre jobb, och det är ju något som alla chefer vill att sina anställda ska göra. Att dom mår bra och gör ett bra jobb.

Så det är viktigare än man kanske tror

Ja det kan många gånger vara viktigare än man tror och det är bra och kolla efter och se om det är något som man kan göra för att det ska bli bättre på jobbet och att det blir så effektivt som möjligt. Och att ha bra kaffe kan göra susen och få dom som är lite trött på morgonen att vakna till liv så att man orkar att göra ett bra jobb.
Ja det finns mycket som är bra med det och det ser nog dom flesta till att hålla med om.

Ja att veta att man har en bra kopp kaffe framför sig när man kommer till jobbet kan nog få dom flesta att vilja komma i tid för att dricka sin goda morgon kaffe.
Eller att på eftermiddagen veta att man har en bra kaffemaskin att gå till när man börjar bli trött och inte orkar så mycket mer. Ja det är värt en hel del och då är det bra att företaget satsar på att man har bra kaffe till alla sina anställda som man har på jobbet. Ja det är bra och något som man vill att alla ska ha och må bra av.